Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Okulumuza ait tüm paydaşlarla birlikte okul toplumunu oluşturan tüm tarafların desteğini esas alarak aranan, farklı projeleri üreterek hayata geçirip takip edilen, asrı yakalayıp bilgi toplumuna uygun, hayata ve bir üst öğrenim kurumuna başarılı bireyler yetiştiren yönüyle ilimizde model okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazırlayarak , çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen, ailesine, topluma, ve ülkesine yararlı, araştırıcı, üretken öğrencileri yetiştirmek için varız.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mudanyaataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜZELYALI EĞİTİM MAH. DESTAN SK. ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO 2 MUDANYA / BURSA

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Ulaşım Okulumuza Bursa-Organize Sanayiden kalkan Mudanya Minibüsleri Bursa-Emek veya Bursa-Terminalden gelen Büyükşehir otobüsleri ile gelebilirsiniz

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bursa İl Merkezine 30 Km Uzaklıktadır.